Yritykset

A. Ahlström Osakeyhtiö

A. Ahlström Osakeyhtiö on vanhan A. Ahlström Osakeyhtiön jakautumisessa v. 2001 syntynyt yhtiö. Yhtiön toimialat ovat kiinteistöliiketoiminta, metsätalous, vierastoiminta, luontopalvelut ja laskentapalvelut.

www.a-ahlstrom.fi/

 

 

 

 

 

Ahlstrom Glassfibre Oy

Ahlstrom on johtava korkealaatuisten kuitumateriaalien kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Yhtiön valmistamia kuitukankaita ja erikoispapereita käytetään monissa jokapäiväisissä tuotteissa, esim. suodattimissa, hygieniapyyhkeissä, lattiamateriaaleissa, etiketeissä ja teipeissä. Ahlstromin kuituosaaminen ja innovatiivisuus ovat luoneet yhtiölle vahvan markkina-aseman monilla liiketoiminta-alueilla. Ahlstromin liikevaihto oli 1,8 mrd euroa vuonna 2007. 

Lasikuitumateriaalit-liiketoiminta-alue keskittyy markkinoiden niihin osa-alueisiin, joilla se pystyy erottautumaan kilpailijoistaan tuotteillaan. Tähän päästään, kun erikoislujitteiden valmistuksessa yhdistetään sekä lasikuitu- että kuitukangasosaamista. Liiketoiminta-alue palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti. Sillä on tällä hetkellä kaksi tehdasta Suomessa, yksi Venäjälle ja yksi Yhdysvalloissa. 

http://www.ahlstrom.com

Andritz Oy

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ Hydro Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ -yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Tampereella ja Varkaudessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG)

Lue lisää ANDRITZ-KONSERNIsta nettisivuitamme: 

www.andritz.com

Yhteystiedot:
ANDRITZ Oy
Kyminlinnantie 6
(PL 500)
48600 KOTKA
Puh. 020 450 5555
finland@andritz.com

Coor

Coor  on Pohjoismaiden johtava kokonaispalveluratkaisuja toimittava yritys. Coor on erikoistunut johtamaan, kehittämään ja tehostamaan palvelutoimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Tarjontaamme sisältyvät kaikki ne tukipalvelut, joita yritysten tai julkisen sektorin hyvä ja tehokas toiminta edellyttää. Räätälöimme palvelutarjontamme aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. 

Coorissa on erityisasiantuntemusta kolmella palvelualueella: 

  • käyttäjäpalvelut (esim. siivous-, aula- ja puhelinvaihdepalvelut)
  • kiinteistöpalvelut (esim. kiinteistönhuolto, kunnossapito, suunnittelupalvelut, energianhallinta)
  • strateginen neuvonta. 

Lue lisää osoitteessa www.coor.fi

Coorin palvelukeskus, Antintie 7, p. 010 234 2121

palvelukeskus@coor.com

Cursor Oy

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Yritysten kasvun ja kehittämisen tukena Kotkan-Haminan seudulla

Cursor Oy vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun kehittämishankkeita. 

Palvelemme Etelä-Kymenlaaksossa aloittavia ja toimivia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Cursor auttaa kansainvälistymisessä ja erityisesti Venäjä-liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisessa. Toimimme yritysten tukena myös liiketoiminnan siirtämisessä tai laajentamisessa Kotkan-Haminan seudulle. 

Seudullisten projektien avulla kehitämme alueen osaamisaloja ja rakennamme uusia mahdollisuuksia menestyä yhdessä seudun yritysten kanssa. Cursor tekee aktiivista työtä Kotkan-Haminan seudun näkyvyyden ja tunnettuuden vahvistamiseksi.

Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 
info@cursor.fi
vaihde 040 190 2500

Cursor Facebookissa: www.facebook.com/CursorMenestyKaakossa

Cursor bloggaa: http://blog.cursor.fi/ 

Toimipisteemme:
Kyminlinnantie 6, Kotka
Raatihuoneentori 16, Hamina

Karhu Voima -yhtiöt

Karhu Voima Oy

Karhu Voima Oy on Kotkan Energian ja Haminan Energian omistama uuden ajan palveluyhtiö, joka tuo energiaa arkeesi. Karhu Voiman asiakaslähtöiset tuotteet ja palvelut keskittyvät parantamaan ymmärrystä siitä, miten ja mihin energiaa kulutetaan sekä samalla säästämään – kuluttamaan vähemmän. Karhu Voima myy sähköä ja erilaisia energiapalveluja yksityisasiakkaille ja yrityksille. Lisäksi Karhu Voima tuottaa omistajilleen laskutuksen ja asiakaspalvelun toiminnot.

Yhteystiedot:  www.karhuvoima.fi

Asiakaspalvelu p. 020 619 8000 (avoinna arkisin klo 9-15)

Käyntiosoite                        
Pajatie 65, I-kerros, 48600 KOTKA

Karhu Voima Verkko Oy

Karhu Voima Verkko harjoittaa suljetun sähköverkon siirtoliiketoimintaa Kotkassa Karhulan teollisuusalueilla, Karhulanniemellä ja Korkeakoskella.

Karhu Voima Verkko toimittaa myös omalla verkkoalueellaan valokuituverkon vuokrauspalveluita. Kysy tarjousta!

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu ja laskutus (Karhu Voima Oy)             
020 155 0020

Sopimukset                   
Kaj Lille 
050 362 1764

Verkkopalvelu- ja liittymisasiat                         

Perttu Lempinen                        
044 709 9745

sähköposti: etunimi.sukunimi@kotkanenergia.fi          

www.kotkanenergia.fi

Käyntiosoite                        *
Pajatie 65, II-kerros, 48600 KOTKA

Karhu Voima Palvelu Oy

Karhu Voima Palvelu harjoittaa maakaasun siirtoliiketoimintaa Kotkassa Karhulan teollisuusalueilla sekä maakaasun yritysmyyntiä valtakunnallisesti.

Karhu Voima Palvelu tuottaa pääasiassa teollisuuteen suunnattuja asiakaskohtaisesti suunniteltuja erilaisia sähköverkkojen huolto- ja kunnossapitopalveluita, sekä projektinhoito- ja asiantuntijapalveluita.

Palvelutuotteitamme on mm. sähkölaitteistojen käytönjohtopalvelut, relesuojauskoestukset ja käyttöönotot sekä lämpökuvauspalvelut ja valokuituverkkojen rakentamispalvelut. Kysy tarjousta!

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu ja laskutus (Karhu Voima Oy) 
020 155 0020

Sopimukset                                                                                           
Kaj Lille
050 362 1764

Huolto- ja kunnossapitoasiat sekä tarjouspyynnöt    

Arto Ylä-Outinen                       
044 709 9741

sähköposti: etunimi.sukunimi@kotkanenergia.fi          
www.kotkanenergia.fi

Käyntiosoite                       
Pajatie 65, II-kerros, 48600 KOTKA

 

 

Karhu Voima Verkko Oy ja Karhu Voima Palvelu Oy ovat Kotkan Energia Oy:n 100 % omistamia tytäryhtiöitä.

Karhu Voima Palvelu Oy omistaa osuuden Sähköpalvelu Hämäläinen Oy:stä, jonka kanssa yhteistyössä tuotamme monia edellä mainittuja palveluitamme. Toimimme tiiviisti yhteistyössä myös ABB Oy:n kanssa.

Karhulan Valimo Oy

Karhulan Valimo Oy on innovatiivinen valimoratkaisujen toimittaja. Keskitymme toiminnassamme vaativiin keskisuuriin ja suuriin erikoisteräs- ja rautavaluihin kansainvälisillä markkinoilla. Karhulan Valimolla pääperiaatteemme on tarjota vaativille asiakkaille entistä kilpailukykyisempiä tuote- ja palveluratkaisuja, jotka perustuvat uusiin teknologioihin ja toimintatapoihin. 
Missiomme on kehittää valuprosessejamme, jotta ne ovat valimoliiketoiminnan ehdotonta huippua. Tämä saavutetaan sitoutumalla jatkuvaan uusien teknologioiden ja ratkaisujen kehittämiseen asiakkaidemme ja yrityksemme kannattavuuden nimissä. Työllistämme yli 70 henkilöä. Karhulan Valimo on johdon omistama yritys. 
Yhteystiedot:
Karhulan Valimo Oy
Ilkka Hakala
0400824696

Kolsin Vesivoimantuotanto Oy

Postiosoite Kolsintie 230, 32800 Kokemäki 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@kolsinvoima.fi 

 

 

 

Kotka Coatings Oy

Pintakäsittelyä ja pinnoitteita vuodesta 1993 teollisuudelle koko Suomen alueella vankalla ammattitaidolla. Teemme siirrettävällä kalustolla hiekkapuhallustyöt ja korkeapainemaalaukset. Myös lasikuulapuhallukset sekä keraamiset pinnoitteet. Teollisuusmaalaamo 2500 neliötä.

Yhteystiedot:

Kotka Coatings Oy, Takojantie 6, 48220 Kotka

Teollisuusmaalaamot: Karhula, Kehätie 50, p. 05-2276554, fax 05-227 6558, coatings.karhula@kymp.net 

Jylpyn teollisuusalue, Takojantie 6, p. 05-228 3400 fax 05-228 3737, coatings@kymp.net 

Mediatehdas Dakar Oy

Dakarin katon alla toimivat tuotantoyhtiö, mainostoimisto sekä ohjelmistosuunnittelu.

Tuotantoyhtiö kehittää ja tuottaa TV-sarjoja ja elokuvia kaikille suomalaisille TV-kanaville sekä kansainväliseen levitykseen. Tuotamme myös mainoselokuvia.

Mainostoimisto suunnittelee ja toteuttaa monimediallista, tuottavaa sisältöä markkinointiin ja viestintään.

Heliwood Oy toimii läheisessä yhteistyössä Dakarin kanssa. Heliwood kehittää omia ohjelmistotuotteita ja suunnittelee mainostoimiston ja tuotantoyhtiön tarvitsemia verkkopalveluja.

www.dakar.fi

Pekava Oy

Pekava Oy toimittaa tulostusympäristöön, dokumentin hallintaan ja sähköiseen työnkulkuun kokonaisvaltaisia asiakirjaratkaisuja. Pekava Oy:n palvelut ovat laajentuneet myös digitaalisten esitysratkaisujen ja it-palvelujen tuottamiseen yrityksille, oppilaitoksille ja julkishallinnon yhteisöille. Pekava Oy:n paikalliset Sharp Centerit sijaitsevat Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Porvoossa.

Pekava Oy
Willam Ruthin katu 6
48600 KOTKA
Vaihde 010 219 1650

www.pekava.fi

Protacon Group

Pro planning is pro quality

Protacon Group on suomalainen teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Tuotamme asiakkaille tuottavuutta ja kilpailukykyä edistäviä, luotettavia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja mm. myynnin, tuotannon, ylläpidon ja projektoinnin tarpeisiin.

Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa ja työllistämme noin 200 prosessien, automaation, sähköistyksen ja informaatioteknologian ammattilaista. Asiakkaitamme ovat erityisesti energia-, metsä- ja metalliteollisuuden sekä infrastruktuurialojen yritykset. Kasvavan ja tulevaisuuteen luottavan konsernimme liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,5 miljoonaa euroa.

www.protacon.com

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 12 300 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 1 900 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme

www.ramboll.fi

 

Sähköpalvelu Hämäläinen Oy

Yritys on perustettu vuonna 1995, toiminimenä aloitimme vuotta aikaisemmin. Aluksi yhden henkilön voimin, mutta nopeasti vuoden 1995 jälkeen henkilökunta on vakiintunut n. 8 – 9 henkilön vahvuuteen. 

Olemme Suomen sähkö- ja teleurakoitsijaliiton STUL ja Kotkan Yrittäjien jäsen. Toimimme pääasiallisesti kaakkois-suomen alueella, asiakkaitamme on niin teollisuuslaitokset sekä julkis- ja yksityispuolen kiinteistöt ja rakennukset. 

www.sph.fi

Sonoco-Alcore

Sonoco-Alcore on mailman johtava hylsyjen ja hylsykartongin tuottaja, jolla on 335 toimipaikkaa 35 maassa ja henkilöstöä yhteensä noin 18. 600. Pääomistajamme on yhdysvaltalainen Sonoco Corp. Suomessa toimintoihimme kuuluu kartonkitehdas sekä neljä hylsytehdasta. Toimitamme hylsy- ja pakkauskartonkia, sekä hylsyjä useisiin euroopan maihin. Pääasiakkaamme ovat paperiteollisuus ja pakkausteollisuus. 

www.sonoco.com

Sulzer

Sulzer

Sulzer perustettiin 1834 ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Sveitsin Winterthurissa. Sulzerin erikoisosaamista ovat pumppausratkaisut, pyörivien laitteiden ylläpito- ja huoltopalvelut sekä erotus-, reaktio- ja sekoitusteknologia. Yhtiö on johtava toimittaja päämarkkinoillaan, jotka ovat öljy- ja kaasuteollisuus, voimantuotanto ja veden käsittely. Sulzer palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisen tuotanto-, myynti- ja huoltoverkostonsa avulla yli 150 paikkakunnalla ja on vahvasti läsnä myös kasvavilla markkinoilla.

Sulzer Pumps Finland Oy

Sulzer Pumps Finland Oy tunnetaan maailmanlaajuisesti pumppaus- ja sekoitusteknologian asiantuntijana. Valmistamamme pumput, sekoittimet ja kompressorit on suunniteltu toimimaan vaativissa prosesseissa sellu- ja paperiteollisuudessa, voimantuotannossa, elintarvike-, metalli-, biopolttoaine- ja kemianteollisuudessa sekä veden- ja jäteveden käsittelyssä. Yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa, huolto-keskukset ovat Karhulassa, Mäntässä, Oulussa ja Helsingissä. Raumalla sijaitsee mekaanisiin tiivisteisiin ja niiden huoltoon erikoistunut tytäryhtiö. Laajan huoltoverkostomme avulla pystymme tukemaan asiakkaidemme toimintaa räätälöidyin huoltoratkaisuin.

Lisäksi Helsingissä on myös myyntikonttori, sekä tuotekehitystä Espoossa. Näiden toimipisteiden tuotteita käytetään jäteveden käsittelyssä.

Lisätietoja osoitteessa www.sulzer.com/Sulzer-Pumps-Finland

 

Tietotaito Group Suomi Oy

Tietotaito Group Suomi Oy on valtakunnallisesti toimiva suomalainen asiantuntijayritys, joka tuottaa palveluja yksityishenkilöille sekä yrityksille ja muille  organisaatioille. Tietotaito Group Suomi Oy:n  yksilö- ja perhepalvelut on suunnattu täydentämään julkisia palveluita ja vastaamaan myös suoraan yksilön ja perheiden tarpeisiin mm. vanhemmuuteen, lapsen ja nuoren kehitykseen ja oppimisvaikeuksiin liittyvissä asioissa. Palveluihin kuuluu myös psykoterapia eri muodoissaan. Tietotaito Group Suomi Oy:n  työelämäpalvelut auttavat organisaatioita johtamisen, työyhteisön toiminnan ja henkilöstön työkyvyn kehittämisessä sekä rekrytoinnissa. Urheilupsykologipalvelut auttavat urheilijoita huippusuorituksiin ja pettymysten kestämiseen. Toimistomme ovat Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa, Kotkassa, Jyväskylässä. Tietotaito Group Suomi Oy:n Kotkan toimisto sijaitsee Karhulassa osoitteessa William Ruthin katu 6. 

Vihmerä

Toiminta-ajatuksena on korkealaatuisten koneistusten ja alikokoonpanojen tuottaminen. Toimitamme myös hitsattavat rakenteet yhteistyökumppanimme avulla. 

Vihmerä Ky/Karhulan Koneistus
Vapalanmäentie
Puh. 05 2284000
Fax. 05 2284100
karko@karko.com

 

Yritykset

Astecon, www.astecon.fi

Etteplan, www.etteplan.com

Insinööritoimisto Ville Länsimies, www.lansimies.com

Jamtec & Pacsdata, www.pacsdata.fi

Kielitoimisto Living Language, livlangu@kolumbus.fi 

KarMec Oy, www.karmec.fi

Laskentapiste Balanssi Oy, www.laskentapiste.com 

PlanData Oy, www.plandata.fi

Ravintola Aladoobi, teppo.laakso@suomi24.fi 

RP Group, www.rpgroup.fi

Takopaja Antti Liakka, www.takopajaliakka.com

Loopy Oy, www.loopy.fi

Karhulan Teollisuuspuisto / Karhula Industrial Park
PL 38 48601 Kotka, Finland
puh. 010 234 3400